top of page

9 грудня - черговий суд по справі Совських ставків


Північний апеляційний господарський суд поновив провадження за скаргою ТОВ "Господарник" на рішення суду першої інстанції у справі Совських ставків. Наступне засідання по справі відбудеться 9 грудня 2019 року о 12:20 год в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А, зал судових засідань №2.

Компанія "Господарник" належить депутату Київської міської ради Ігорю Баленку та вже понад десять років має намір розпочати будівництво у зеленій зоні нижнього каскаду Совських ставків Голосіївського району Києва.

Довідка Совські ставки очищують повітря від смороду машин, компенсують втрати кисню, до яких призводять аеропорт "Київ", крематорій та автовокзал. За Генпланом там має бути зелена зона без забудов. На ставках водяться безліч рідкісних рослин та тварин. Замість цього депутати-забудовники Київради Ігор Баленко та Микола Негрич (обидва БПП) хочуть побудувати на ставках два десятки 12-23-поверхових будинків, де будуть жити та працювати близько 8000 людей.

bottom of page