top of page

Суд по Совських ставках: юристам Баленка відмовили у збільшенні судового збору для прокуратури (віде


12 липня 2018 року відбулося друге засідання суду з питання розірвання договору з орендарем нижнього каскаду Совських ставків, повідомляє голова Громадської ради Голосіївської РДА Києва, керівник Голосіївського осередку партії УКРОП Олександр Юрченко в себе на фейсбуці.

В кінці новини наводимо відео з цього засідання, яке записав активіст Макс Юр'єв.

"Вимога розірвання договору оренди земельної ділянки нижнього каскаду Совських ставків з недобропорядним орендарем Баленко. Суд не підтримав клопотання представників Баленка про збільшення судового збору і водночас залучив департамент землельних ресурсів. Розгляд залучення ОСН "Совки" відбудеться на наступному підготовчому засіданні, яке відбудеться 31 липня. Цікаво, що суди відвідають прихильники забудови, які без причин сміються, ковиряються в носі і зневажливо ставляться до суду", - пише Юрченко.

Нагадаємо, 3 липня 2018 року відбулося підготовче засідання по судовому позову Прокуратури міста Києва про розірвання договору оренди Совських ставків з фірмою депутата-забудовника Київради з фракції БПП Ігоря Баленко. Засідання проводила суддя Господарського суду Києва Олена Удалова. На боці забудовника виступили юристи фірми TOTUM Віталій Петровський та Олександр Воронюк. На боці громади прокурор Олександр Винник.

bottom of page