top of page

Надписи sovki.org з'явилися на проспекті Лобановського


Трафарети з зображенням черепахи та надписом Sovki.org з'явилися на зупинках громадського транспорту на проспекті Лобановського та поблизу пішоходного переходу через проспект. Як відомо, сайт Sovki.org створений активістами, які виступають за створення парку для всіх киян на Совських ставках та проти багатоповерхової забудови зеленої зони.

Про те, що невідомі прибічники парку на Совських ставках нанесли надписи на асфальт нам стало відомо ще кілька тижнів тому. Але ми вирішили не писати про це одразу, щоб недоброчесний орендар ставків депутат Київради Ігор Баленко або пов'язаний з інвестором проекту забудови депутат Київради Микола Негрич не знищили надписи так само швидко, як це було зроблоно з банером на захист Совських ставків на пішоходному мості. Тоді одразу після новини про банер на сайті невідомі його знищили. На сьогодні трафарети ледве видно, сподіваємося, небайдужі громадяни ще повторять свою інформаційну акцію. Сайт Sovki.org дякує своїм прибічником за популяризацію правдивих новин про Совські ставки серед мешканців мікрорайонів Ширма, Совки та Монтажник!

Нагадаємо, Совські ставки очищують повітря від смороду машин, компенсують втрати кисню, до яких призводять аеропорт "Київ", крематорій та автовокзал. За діючим Генпланом тут зелена зона без забудов. На ставках водяться безліч рідкісних рослин та тварин. Замість цього депутати-забудовники Баленко Ігор та Микола Негрич хочуть побудувати на ставках два десятки 12-23-поверхових будинків, де будуть жити та працювати близько 8000 людей.

bottom of page